- 50 gr boter
- 4 el extra vergine olijfolie
- 3 tenen knoflook, in plakjes
- 2 lange groene chilipepers, fijngesneden
- 1 el dungesneden reepjes citroenschil
- 4 stevige witvisfilets à 175 gr, gehalveerd
- 4 handen dilletopjes
- partjes citroen voor erbij.
Bereiding:
Verwarm een grote antiaanbakpan op matig laag vuur. Voeg boter, 1 el olijfolie, knoflook, chili en citroenschil toe en bak onder af en toe roeren 2-3 min. of tot alles zacht is. Draai het vuur matig hoog, bestrooi de visfilets met zout en peper en bak ze 2-3 min. aan elke kant tot ze gaar zijn. Verwarm intussen de overgebleven olijfolie in een antiaanbakpan op matig hoog vuur. Bak de dilletopjes, in porties, in 1-2 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier Verdeel de dille over de vis en geef partjes citroen erbij.
Bron: Delicious