300 gr tagliatelle
2 th truffelolie
50-100 g. versgeraspte kaas
evt. plakjes witte truffel
30 gr gedroogde porcini
50 gr ongezouten boter
1 kleine ui, fijngesneden
400 gr kippenlevers, schoongemaakt in stukjes
evt. 1 el tomatenpuree
50 ml marsala, sherry of droge witte wijn
Week de porcini 20 min., giet ze af, maar bewaar het weekwater.
Smelt voor de saus de boter in een pan en bak de ui zachtjes 5-7 min. tot hij kleurt.
voeg de kippenlever toe, roer deze door de hete boter en bak 3-4 min. Voeg de uitgelekte porcini, tomatenpuree en marsala toe, roer door elkaar en breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper. voeg 3-4 el porciniweekvocht toe.
Kook intussen de pasta in ruim kokend water me teen beetje zout beetgaar. Giet af en schep de pasta door de saus. roer de truffelolie erdoor en bestrooi elke portie met versgeraspte parmezaan en evt. de plakjes truffel.