Foto Simones kookboek

Foto Simones kookboek

maandag 17 augustus 2015

Aardbeienmonchoutaart

Ingrediƫnten:
  • 100 gr boter
  • 250 gr biscuitjes
  • 500 gr Mon Chou
  • 1 pot lemon curd (320 gr)
  • 500 gr aardbeien
  • 25 gr witte chocolade
  • springvorm (24 cm).

Bereiding:
Smelt de boter n een steelpan. Maal de koekjes fin in de keukenmachine. Meng de gesmolten boter erdoor. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Verdeel het koekmengsel ervoer en druk aan met de bolle kant van de lepel.
Maak de kom van de keukenmachine schoon en doe de roomkaas en lemon curd erin. Meng door elkaar en verdeel over de koekjesbodem. Zet minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven.
Verwijder intussen de kroontjes van de aardbeien en snijd de vruchten in kwarten. Verdeel over de taart en verwijder de springvorm. Rasp de chocolade erover.