- 4 konijnenbouten
- 50 gr boter
- 3 uien, in ringen
- 50 ml azijn
- 750 ml wild- of vleesbouillon
- 6 kruidnagels
- 2 el cranberrycompote
- 2 dikke plakkenontbijtkoek
- 2 takjes rozemarijn.
Bereiding:
Dep de konijnenbouten droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper. Verwarm de boter in een braadpan. Bak de konijnenbouten in ca. 5 min. rondom bruin aan. Neem ze uit de pan.
Schep de uienringen door het bakvet en bak 5 min. zachtjes mee. Leg de konijnbouten terug in de pan. Voeg de azijn, bouillon, kruidnagels en cranberrycompote toe. Breng aan de kook.
Draai het vuur laag. Verkruimel de ontbijtkoek boven de stoof en leg de rozemarijn tussen de konijnbouten in de pan. Stoof de konijnenbouten in 2-3 uur zachtjes gaar.
Neem ze uit depan en haal het vlees van de botten. Doe het vlees terug in de pan en breng de hachee op smaak met zout en peper.
Bron: Delicious