- 1 el milde olijfolie
- 2 sjalotjes, fijngesneden
- 3 takjes tijm, de blaadjes gerist
- 8 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg, ontdooid
- 4 el bramenappeljam
- 8 plakjes verse geitenkaas (à 25 gr. - rolletje 3 cm doorsnede)
- 1 ei, losgeklopt.
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 C. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de sjalot met de tijm 2 min. Neem de pan van het vuur en meng de jam erdoor.
leg op elk plakje deeg een plakje geitenkaas. Schep er een beetje chutney op en vouw alle punten naar het midden. druk het deeg tot een buideltje goed dicht en bestrijk dun met ei.
Bak de buideltjes in de voorverwarmde oven in 15-20 min. goudbruin en gaar. Serveer ze warm, lauwwarm of op kamertemperatuur met de rest van de chutney erbij.
Bron: Delicious