- 2 suikerklontjes
- 1 sinaasappel
- 1 citroen
- 75 gr bloem
- snufje zout
- 1 klein ei
- 1,5 dl melk
- 2 el boter
- 25 gr suiker
- 0,5 dl Grand Marnier.
Wrijf de suikerklontjes stevig over de sinaasappelschil. Pers 1/2 sinaasappel uit. Rasp de citroenschil en pers 1/2 citroen uit. Smelt de suiker in een koekenpan. Voeg de suikerklontjes, het sinaasappelsap, 1 el citroensap, de citroenrasp en 1/4 dl Grand marnier toe. Roer dit tot een sausje. Leg hierin 1 voor 1 de flensjes, draai ze om en rol ze op. Leg ze in de pan. Zet nu de afzuigkap uit en verwarm boven een gasvlam in een juslepel 1/4 dl Grand marnier. Schenk de Grand marnier over de flensjes, steek ze aan en serveer brandend.